Alla inlägg under april 2011

Av annsofie linderoth - 16 april 2011 13:20

 

Hej alla fina läsare, här får ni en bild. Bjuder på den ;). Jag saknar en del nu, ganska många faktiskt:/. Just nu ligger jag i min säng i mitt rum, kollar på tv och spelar dator snart ska man äta och imorgon kommer släkten så ska göra iordning mig och mitt rum :). 

Hejdå finaste !

Av annsofie linderoth - 15 april 2011 21:29

  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Bikbok 99;- del.

 

H&M bikini överdel 129;-

 

H&M bikini underdel 99;-


TILL SPANIEN !

Av annsofie linderoth - 15 april 2011 18:24

      Bebisen åt upp mitt fredag och lördags godis :) jag älskar dig.  Nu blir det bara att åka ner och köpa nytt godis, HURRA -.-

annsofie linderoth ,

Av annsofie linderoth - 15 april 2011 11:36

   PÅSKLOV !

Idag börjar påsklovet och det kommer bli det bästa påsklovet på jorden ! Någon som vill ses

annsofielinderoth,

Av annsofie linderoth - 15 april 2011 11:27

 

Bild lånad från google.

Hejsan, idag gjorde jag ägg till frukost. Ne inte ägg röra,jag vill inte äta det gula,så jag åt upp allt runt ägggullan och åt bara äggvitan :D. Hihihi,skit gott ! Men nu ska jaag gå och göra ett till x). hihi, hejdå alla ! Förresten,jag är hemma idag för jag hade ont i magen igår,har inte haft så ont i dag men jag har jätte ont i mitt huvud. Hejdå:).

Annsofielinderotth ,

Av annsofie linderoth - 14 april 2011 15:34

heeeeeeeeeeeeeeeej, jag har skit tråkigt. Har ont i huvudet och har haft ont i magen hela fkn dageeen:(. Sitter och zappar lite runt kanalerna på tv,n tills "Room Raiders" börjar. BÄST säger jag bara. Nästa vecka är det PÅSKLOV ! :d JIPPI ! Men vet inte om jag ska vara hemma imorgon eller gå till skolan. I skolan så går vi till halv 3 varje dag hela denna vecka och vi har inga "normala" lektioner.

Måndag: Några lektioner sen G-vik halv 2 till halv 3.

Tisdag: Börjar 08,50 och alla i 7,an kollar på bio. Tusen gånger starkare,sen någralektioner.

Onsdag: Gick på stan och diskuterade lite. (Hade 3 lektioner totalt).

Torsdag: Idag -sjuk-.

Fredag: Imorgon -vetinte-.

Hejdå, nu har programet börjat och jag ska lägga mig oh vila mig lite. puss.

annsofie linderoth

Av annsofie linderoth - 14 april 2011 09:47

  Hur länge orkar du ? Varför kan du bara inte säga som det är. Säg att du hatar mig och jag låter dig gå. Säg att du älskar mig men du vill inte att det ska bli något. Säg att du vill ha mig från ditt liv och jag raderas. Säg vad du vill, jag gör allt för dig. Men om du bara sitter där framför datorn och inte vågar säga ett skit till mig kommer jag aldrig gå vidare. Jag lider av att älska dig när inte får något tillbaks. Och du måste ju lida av att jag hänger efter dig som en j*vla klängerapa. Ge dig. Stå för det du vill ha sagt och gjort. Jag respekterar dig så fkn hårt.

annsofielinderoth(älskardig)

Av annsofie linderoth - 14 april 2011 09:33

    

Hej alla fina ! är sjuk idag, var i skolan hela veckan med sen när jag kom hem igår mådde jag absolut inge bra.. jag gick till sängs på en gång efter jag fick gå hem från busshållsplatsen.Slutade klockan halv tre, bussen gick 17 minuter över tre och jag höll på att missa bussen. Åkte buss i någon halvtimme och sen fick man som sagt gå hem. Gick och la mig vid halv 5 kanske och vaknade 22,30 någonstans där. Gick upp,drack lite cola och tog en alvedon. Sen somnade jag inte förren klockan 01,00. Hahahha, så är sjukt trött nu och ont i huvudet. Hade bajs ont i magen igår, hejdå alla !

MVH Annsofie Linderoth 

Ovido - Quiz & Flashcards